Graberje 28, Zagreb 01 377 5407 info@hercegova-trgovina.hr

Edukacijski komplet Premium

9.499,00 Kn (11.873,75 Kn s PDV-om)

Opis

Opremite svoju učionicu edukacijskim kompletom koji se sastoji od Turning Technologies Dual Board 1279, projektora InFocus INV30 i zidnog nosača za projektor. Ovaj komplet omogućit će vam da učinite svoja predavanja zanimljivijima i interaktivnijima.

Dualboard je jedinstvena interaktivna pametna ploča koja omogućava pisanje elektroničkim putem dvjema osobama u isto vrijeme. Njena izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi samo kao površina za projekciju, bilo za pisanje klasičnim markerima za bijelu ploču, ili spojena na računalo, kada postaje ogromni ekran osjetljiv na dodir.

Uključeni projektor – InFocus INV30 – dat će sliku dijagonale 160 cm sa svega 96 cm udaljenosti, zbog svoje širokokutne leće (short throw model). XGA rezolucija i svojstva leće čine ga idealnim rješenjem za interaktivne ploče. Opremljen je VGA ulazom, te neizostavnim HDMI ulazom, a jačina svjetla od 300 ansi lumena osigurava odičnu sliku čak i u osvjetljenim prostorijama.

U kompletu dolazi i zidni nosač za projektor, kako biste jednostavnije započeli s korištenjem.