O nama

Hercegova trgovina d.o.o. specijalizirana je za opremanje osnovnih i srednjih škola, fakulteta, dječjih vrtića, učeničkih domova i ureda na području Republike Hrvatske, ali i susjednih regija. Utemeljena je 1994. godine sa sjedištem u Zagrebu gdje se nalazi i danas.

Tijekom godina opremili smo mnoge objekte našim asortimanom, a svakim novi danom razvijamo se sve više kako bismo našim korisnicima osigurali najbolje ponude široke palete proizvoda. Naša web stranica dizajnirana je kako bi Vašu kupovinu učinila što lakšom, omogućavajući Vam da jednostavno pronađete i istražite proizvode te naručite sve što je potrebno uz samo nekoliko klikova. Uz naše proizvode opremite svoje prostore na kreativan, privlačan i poticajan način kako bi svakodnevni boravak u njima bio što ugodniji.

Objekte opremamo:

  • školskim i uredskim namještajem
  • školskim pločama i panoima
  • računalima, printerima i potrošnim priborom
  • zemljopisnim i povijesnim kartama i globusima
  • sportskom opremom i sportskim rekvizitima
  • učilima iz matematike, fizike, kemije, biologije, prirode i društva, povijesti i zemljopisa
  • namještajem za knjižnice
  • didaktičkim sredstvima za vrtiće

Osim namještaja i opreme, našim klijentima nudimo mogućnost izrade personaliziranih troškovnika. Na taj način sami određujete prostorni raspored opreme kao i projekt instalacionih priključaka.

Prioritet nam je zadovoljstvo naših korisnika, stoga Vam nudimo odgovarajuću korisničku podrušku koja je tu za sva Vaša pitanja i osiguravanje lakšeg iskustva kupnje.

Posebnu brigu posvećujemo funkcionalnosti. Usavršili smo proizvode pazeći ne samo na njihovu udobnost, nego i na anatomsku prilagođenost najmlađima. Redovito ažuriramo naš inventar kako bi bili u tijeku s najnovijim i najsuvremenijim proizvodima, a svaki proizvod pomno je izabran zbog svoje izržljivosti i suvremenog dizajna.

Vrhunskoj garanciji i kvaliteti svih naših proizvoda svjedoče mnoge škole, vrtići i ustanove koje nam dugi niz godina iskazuju povjerenje.