Prostorije Osnovne škole Vladimir Nazor u Rovinju dobile su novo ruho

21.06.2024

Prostorije Osnovne škole Vladimir Nazor u Rovinju dobile su novo ruho

21.06.2024

Ovih dana opremili smo prostorije Osnovne škole Vladimir Nazor u Rovinju našim školskim namještajem.

Školski namještaj ima iznimno važno ulogu u obrazovnom sustavu jer značajno utječe na iskustvo učenje i poučavanja. Ispravno dizajniran namještaj povećava udobnost učenika i fokus, što je bitno za održavanje pažnje i promicanje aktivnog angažmana u nastavi. Ergonomski dizajnirani stolovi i stolci mogu smanjiti fizički napor i nelagodu, omogućujući učenicima bolju koncentraciju na duže vrijeme. Osim toga, dobro organiziran i funkcionalan namještaj pomaže učiteljima u učinkovitijem i djelotvornijem upravljanju svojim učionicama. Konačno, osim funkcionalne ima i estetsku ulogu jer ukrašava prostorije u kojima učenici provode polovicu svoga dana.

Školske klupe temeljna su komponenta obrazovnog okruženja te igraju ključnu ulogu u oblikovanju iskustava učenja. Dobro dizajniran radni stol pruža organizirani prostor za rad učenika, pomaže u smanjenju ometanja, podržava bolju koncentraciju i fokus tijekom nastave i samostalnog učenja. Školske klupe potiču učenike kako učinkovito upravljati svojim osobnim prostorom i stvarima. Naši školski dvosjedi Sofia savršeno se uklapaju u sve učionice te unose dašak svježine u njih. Njihove osnovna metalna konstrukcija je od ovalnih cijevi, radne ploče su obostrano zaštićene ultrapasom, rubovi ploča su od blago zaobljenih letvica. Dostupne su u dvije dimenzije te nekoliko boja metala.

Školske stolice ključni su element u stvaranju učinkovitog i ugodnog okruženja za učenje. Udobno sjedenje povećava sposobnost učenika da se usredotoče i koncentriraju tijekom nastave, smanjujući distrakciju uzrokovanu nelagodom. Podesivi stolci odgovaraju studentima različitih veličina i omogućuju fleksibilnost u rasporedu sjedenja, osiguravajući da svaki učenik može udobno i pravilno sjediti. Osim toga, dobro dizajnirane stolice doprinose pozitivnoj atmosferi u učionici promičući angažman i sudjelovanje. Školske stolice Vita unose dašak svježine u svaki prostor. Njihova sjedalo i naslon u jednom su komadu, ergonomski oblikovano. Dostupni su u nekoliko boja.

Ormari s dva vratna krila neophodni su za održavanje organiziranog i učinkovitog okruženja za učenje. Pružaju dovoljno prostora za pohranu raznih obrazovnih materijala, uključujući knjige, pribor i nastavna pomagala. Održavajući učionicu čistom od nereda, pomažu stvoriti uredniji i vizualno privlačniji prostor, što može poboljšati sposobnost učenika da se usredotoče i uče. Osim toga, ovi se ormari mogu koristiti za sigurno pohranjivanje osobnih stvari učenika, promičući odgovornost i brigu za njihove predmete. Naši ormar s dva vratna krila izrađeni su od visokokvalitetne troslojne iverice, opremljeni su sa 5 polica koje se mogu visinski regulirati, dubina se može birate te dolaze u nekoliko boja.

Znajući koliko je važno da je okruženje u kojem učenici borave što ugodnije, nudimo visokokvalitetan i izdržljiv namještaj koji stvara optimalno okruženje za učenike svih uzrasta.