Školska klupa jednosjed Juventa

03.06.2024

Školska klupa jednosjed Juventa

03.06.2024

Nedavno smo učionice Gimnazije Antun Gustav Matoš Zabok opremili našim školskim jednosjedima Juventa.

Učionice za učenike predstavljaju središte intelektualne aktivnosti, one odišu atmosferom znanja i istraživanja. Učionice su dinamično okruženje za učenje koje uravnotežuju udobnost i funkcionalnost te pružaju studentima alate i resurse koji su im potrebni za akademski uspjeh. Učenici provode većinu svojeg dana unutar školski učionica, a kako bi im boravak u njima bio što ugodniji, a učenje što zabavnije važno je da su one opremljene s pravim namještajem.

Školske klupe su osnovni alati za svakog učenika. One osiguravaju prostor za učenje, pisanje i sudjelovanje u školskim aktivnostima. Veliki je izbor školskih klupa kojima se mogu opremiti učionice, a jedan od poznatiji izbora jesu školski jednosjedi.

Školski jednosjedi svakom učeniku pružaju vlastiti radni prostor. Dizajnirani su da budu dovoljno veliki za udoban rad, uz dovoljno prostora za knjige, bilježnice i ostali školski pribor. Jednosjedi su funkcionalni, izdržljivi i udobni, a omogućuju učenicima optimalne uvjete za učenje i rad. Zbog njihovog dizajna, jednosjedi se mogu raspoređivati po učionici na različite načine, tvoreći tako idealnu okolinu za rad.

Naši školski jednosjedi Juventa izrađeni su od ovalnih, zakrivljenih cijevi, zaštićeni su epoksi zaštitom. Radne ploče su obostrano zaštićene ultrapasom, a rubovi ploča su od blago zaobljenih letvica. Metalne konstrukcije dolaze u nekoliko boja te su dostupne u dvije dimenzije. Na bočnoj strani stola mogu se nalaziti kukice za vješanje školskih torbi, a gumeni čepovi na nogama stola sprječavaju klizanje i oštećenje poda.