Školski namještaj Sofia

30.03.2023

Školski namještaj Sofia

30.03.2023

Ove godine opremili smo učionice Osnovne škole Josipa Kozarca u Lipovljanima, Osnovne škole "Antun i Stjepan Radić" Gunja, III. gimnazije Osijek i Gimnazije Bjelovar našim školskim namještajem Sofia i učeničkim stolicama Vita.

Učionica je prostor unutar kojeg se učenika i nastavnika okupljaju radi nastave i akademskih aktivnosti. Osmišljene su kao povoljno okruženje za poučavanje i učenje, intelektualni razvoj, poticanje interakcije između učenika i nastavnika, razmjenu znanja, rasprave i suradničko učenje.

Namještaj u učionici igra ključnu ulogu pri oblikovanju funkcionalnog i ugodnog okruženja za učenje. Stolice i stolovi strateški se postavljaju kako bi se unaprijedio prostor i olakšale sve aktivnosti poučavanja i učenja. Njihov raspored oslikava pedagoški pristup koji podržava angažman, suradnju, individualni rad i grupne rasprave.

Svaki radni stol predstavlja osobni prostor učenika unutar kojeg on radi s obrazovnim materijalima, zapisuje bilješke i ispunjava zadatke. Stolovi u učionici su temelj akademskog putovanja tijekom kojeg pružaju namjenski prostor za učenje unutar kolektivnog okruženja učionice. Stolice u učionici dio su stvaranja ugodnog okruženja za učenike, dizajnirane kako bi pružale potporu tijekom duljih razdoblja sjedenja. Njihov dizajn promiče dobro držanje i fleksibilnost te poboljšava atmosferu okoline i tako doprinosi cjelokupnom izgledu učionice.

Vodeći se ovom mišlju na našoj stranici pružamo veliku ponudu školskog namještaja, a ove godine smo učionice Osnovne škole Josipa Kozarca u Lipovljanima, Osnovne škole "Antun i Stjepan Radić" Gunja, III. gimnazije Osijek i Gimnazije Bjelovar opremili našim školskim namještajem Sofia i učeničkim stolicama Vita.